Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Strijdbaar ten onder tegen Zuidhorn : 1 - 5

Sat 05 May, 15:13

5 Mei bevrijdingsdag. Op de weg naar het voetbalveld toe worden overal vlaggen gehesen. Het wordt een hele spannende wedstrijd. In de uitwedstrijd waren er erg veel doelpunten in ons nadeel gevallen. Brrr…

Ze zijn er allemaal. Alle spelers van de F5. Ook de trainer komt weer kijken.

Direct na het fluitsignaal gaat de bal van de ene naar de andere Zuidhorn speler zo in het doel 0-1. Het team is heel even overdonderd.

De tweede Zuidhorn aanval wordt afgeslagen. En dan is de aandacht helemaal bij de wedstrijd. De jongens en meiden voelen dat ze dit keer niet zomaar worden overlopen.

Heel jammer valt toch al snel de 0-2.

En dan komt er een lekker schot op doel. Er komt iets meer evenwicht in het voetbal. Na een minuut of 10. Het tweede schot op doel gaat weer net mis. Maar wat wordt er hard gewerkt.

Mees, Merijn en Steijn nemen het heft regelmatig in handen. Ook Zuidhorn houdt goede kansen. En dan kan Ward laten zien wat voor kanjer hij is. Heel af en toe denken we nou gaat de bal er in maar dan wordt er gefloten voor rust.

Een lichte opluchting langs de kant, want de jongens van Zuidhorn zijn toch wel heel groot. De tweede helft begint bijna net zo als de eerste maar Ward houdt de bal deze keer wel.

Dan dwingen wij een corner af. En na weer even balverlies komt daar dan eindelijk door goed samenspel van Merijn en Mees een prachtig doelpunt1-2. Dit smaakt naar meer. Het lijkt ook nog even te gaan lukken.

En wat staat die Ruben weer lekker te verdedigen. Ook de meiden Karen en Anniek staan hun mannetje en Matthijs probeert steeds zijn voet er tussen te krijgen het mag niet baten 1-3 valt en Zuidhorn geeft weer wat meer druk. Stef loopt zich helemaal suf en heeft een paar prachtige acties.

Zonder Ward waren we weggespeeld. Dat je als keeper niet in alle hoeken tegelijk kan liggen weet iedereen. De 1-4 valt. Er wordt nog steeds gevoetbald. Mees heeft nog een paar mooie acties. Steijn heeft weer een mooi schot op doel. Helaas krijgt daarna Zuidhorn de bal weer en wordt het 1-5. Met nog 1 minuut te spelen heeft Merijn nog een heerlijk solo. Maar vandaag wilden de schoten op doel er niet zomaar in.

Als de penalty’s worden genomen weten we weer dat dat toch een wedstrijd op zich is. Ward stopt er velen Hier was de uitslag 4-3 in het voordeel van ONR !